05-09-2017 - 06-09-2017
Archiwum wydarzeń
Tradycyjne pożywienie 5-6.09.2017
Od codzienności do sacrum po produkt regionalny, konferencja naukowa.
Zamek Lubelski, 5 – 6 września 2017.
![Plakat konferencji Tradycyjne pożywienie Od codzienności do sacrum po produkt regionalny](http://zamek-lublin.pl/wp-content/uploads/2021/04/etnozarcie.jpg)
Organizatorzy:
Muzeum Lubelskie w Lublinie
Zakład Kultury Polskiej Instytutu Kulturoznawstwa
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
Polskie Towarzystwo Ludoznawcze – oddział w Lublinie
program konferencji [Dokument PDF, 474 KB]
![Fundusze Europejskie - Logotyp](https://zamek-lublin.pl/wp-content/themes/medway/assets/img/sponsors/fundusze-europejskie.png)
![Rzeczpospolita Polska - Logotyp](https://zamek-lublin.pl/wp-content/themes/medway/assets/img/sponsors/rp.png)
![Ministerstwo Kultury i Dziedzictwa Narodowego - Logotyp](https://zamek-lublin.pl/wp-content/themes/medway/assets/img/sponsors/MKiDN.png)
![Unia Europejska - Logotyp](https://zamek-lublin.pl/wp-content/themes/medway/assets/img/sponsors/ue.png)